Только что прочитал сообщение в личку

Ребята, кто такой на нашем форуме дизелист под ником Таро4ек1
Попробую угадать... это Юра, бывший Пропеллер. Стиль изложения ничуть не изменился, привет

В свете действий происходящих на Украине получил и цитирую такое сообщение:
Ну що петюня. я так розумію настав час розплати . за все твоє жлобство, за "украинцы бедные".
короче - починай збирати манатки та шукати притулок в своїх мокшанських болотах. буде добре для тебе якщо протягом доби-другої встигнех продати свою халабуду і тихесенько за урал.тому що у нас буде прийнятий закон про колаборантів, у якому любителів "руського миру" будуть депортувати в той самий так мимлий йому простір на болотах. пощади не очікуй - я зберіг те відео де ти із своєю квочкою з радісним виглядом голосували на бреферендумі. якщо сам не злиняєш - я особисто прослідкую щоби твій курятник був конфісковіаний, частину коштів піде на компенсацію збитків піде на компенсацію збитків, завданих країні моїх дітей, а частину тобі повернуть шоби ти собі якийсь сральник в своїй тмутаракані. і не дуже смійся над моїм повідомленням - краще поцікався що трапилося з етнічними німцями в Судетах після закінчення другої світової війни. я не винене що ви не побажали вивчити уроки історії та взяти їх до уваги.
Конец цитаты.
Если кто не понимает украинский, могу перевести.